"Защо никой не пита Гриша Ганчев за обещанието му": Легенда на ЦСКА се върна 8 години назад


"Защо никой не пита Гриша Ганчев за обещанието му": Легенда на ЦСКА се върна 8 години назад
Снимка: LAP.bg

29117 0

Бизнесменът Гриша Ганчев се захвана с ЦСКА през 2016 година и въпреки че от известно време насам твърди, че вече не се занимава с клуба и го е предал на сина си Данаил, то със сигурност думата му тежи при "армейците" и има участие за стадион "Българска армия". Неведнъж е заявявал и че това остава голямата му цел и мечта.

Още при представянето си при "червените" той даде специална пресконференция. Вече близо осем години по-късно, именно към нея се връща отлично популярната фигура, била на няколко нива част от ЦСКА - Георги Илиев - Майкъла.

В специално интервю за SportLive.bg той направи доста любопитно напомняне. То касае думи на Гриша Ганчев от въпросното изявление през 2016 година. Майкъла се учуди защо никой не задава въпрос на Ганчев за негови думи, че е купувал 50 декара извън София и ще прави там 5 стадиона, 5 терена за дюш.

Още: "Никога няма да са шампиони": Според Емил Велев 5 отбора спорят за титлата, но не и ЦСКА

Майкъла с критика към Гриша Ганчев

Критики към Гриша Ганчев

"Защо никой не попита за обещанието на Гриша Ганчев на една пресконференция преди години, когато каза, че купува 50 декара извън София и прави там 5 стадиона, 5 терена за ДЮШ. 10 000 души му ръкопляскаха и имаше и 20 легенди около него. На мен ми беше толкова учудващо... Такова чудо не бях виждал..." - започна Илиев пред SportLive.bg.

Освен това допълни, че се унищожават 4 терена и се подаряват 50 декара, като запита и "как може да се подарява нещо, което е на ЦСКА". Ето и цялото му изказване:

Още: Майкъла пред Sportlive: Ел Маестро се учи в ЦСКА, трябва да го заменят Любо или Стойчо, те правят шампиони

"Ние унищожаваме 4 терена и подаряваме 50 декара... Как може да подаряваш нещо, което е на ЦСКА? То не е твое. Но това ръководство го подарява на някого, който не го иска. Това е големият проблем за мен - къде ще отиде детско-юношеската школа", продължи бившият изпълнителен директор на "червените" - каза още той. Вижте и цялото интервю с Майкъла и кой е големият проблем за ЦСКА, свързан с новия стадион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички