Ел Маестро видя щастливо съвпадение за ЦСКА: Надява се на това, което вече се случи


Ел Маестро видя щастливо съвпадение за ЦСКА: Надява се на това, което вече се случи
Снимка: БГНЕС

2139 0

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след успеха с минималното 1:0 над Арда. С него "армейците" се класираха за полуфиналите в Купата на България. Специалистът бе доволен от видяното от своя тим, но отбеляза, че поради някои фактори отборът е трябвало да трепери в последните секунди

"На първо място сме много доволни от резултата и от това, че стигнахме до полуфиналите, защото искаме да спечелим Купата на България. Победата бе задължителна. Въпреки всичко съм доволен и от представянето - без да играем с типичен централен нападател, трябваше да се пренастроим. Владеехме доста добре топката, Асприля и Хайнц се включиха добре. Крайните защитници бяха повече по широчината на терена. Доста неща свършихме днес.

Както казах, имахме добри моменти в играта. Създадохме доста добри ситуации, имахме много възможности да затворим двубоя доста по-рано, да направим резултата 2:0. Липса на късмет, недобри докосвания, недобри изстрели - трябваше да бъдем нервни до края. В крайна сметка записахме "суха" мрежа и продължихме напред.

Още: Киров: Знаехме за това заучено положение, свършихме малко в атака

Владеехме мача, но в турнира всичко може да се случи, Арда също имаше своите шансове, но мисля, че заслужавахме този успех. Със сигурност настроението е по-позитивно вече след Черно море. Но нека не сравняваме двата двубоя. Имаме последователни двубои в София и да започнем позитивна серия, за да не изоставаме от лидерите в класирането" - започна той пред "Диема спорт".

Ел Маестро иска "миналото" да се повтори отново през този сезон за ЦСКА

ЦСКА ще гони нова силна серия след мач с Берое

След това Ел Маестро бе попитан за предстоящите срещи. Наставникът си спомни добрата серия от резултати, която започна в ЦСКА след последната среща с Берое, като си пожела тъкмо същото, след като "армейците" се изправят срещу тима от Стара Загора в следващия кръг от Първа лига.

"Обичам този натоварен ритъм, играчите се наслаждават. Нямаме много време за подготовка, но знаем нашият стил и това, което искаме. ЦСКА иска да бъде шампион, ще бъде битка, започвайки с Берое. Предният път след тях направихме добра серия, сега искаме да направим същото.

Надявам се да се засилим в края на сезона, навлизаме в най-важната фаза. Надявам се, че отборът ще направи това, което се изисква от него" - завърши Ел Маестро, който имаше сериозна заслуга за гола в мача след своя тактика. Вижте повече за това как ЦСКА подчини "абоната" си за Купата на България след "хитрост" от Ел Маестро (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички