Дежа вю: Викове "Оставка!" към Ел Маестро, въпреки победата (ВИДЕО)


Дежа вю: Викове "Оставка!" към Ел Маестро, въпреки победата (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

1159 0

Нестор Ел Маестро показа добри тактически хрумвания и класира ЦСКА на полуфиналите за Купата на България, но въпреки това трябваше да преглътне поредната горчилка след края на двубоя. Подобно на срещата с Черно море, тази вечер и на стадион "Васил Левски" се чуха викове "Оставка!" и освирквания, макар и не масови.

Какво следва за ЦСКА?

Нестор Ел Маестро не се радва на особена подкрепа от армейските фенове. Той стартира силно, след като замени Саша Илич през лятото, но постепенно потъна в посредственост и ЦСКА вече изостава от лидерите в класирането. Вината, разбира се, далеч не е само негова.

ЦСКА победи с 1:0 и е на полуфинал

Следващият мач на "червените" е домакинство на Берое, навръх националния ни празник трети март. ЦСКА е в серия от четири поредни победи срещу "заралии", като последните три са доста изразителни - 5:1, 4:1 и 3:0. С нетърпение се очаква завръщането на Фернандо Каранга, който получи два жълти картона срещу Черно море и пропусна битката с Арда. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички