Ел Маестро посочи пет неща, които иска да вижда в играта на ЦСКА


Ел Маестро посочи пет неща, които иска да вижда в играта на ЦСКА
Снимка: БГНЕС

2946 0

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро обяви какво иска да вижда в играта на своя тим. Той разказа за отношенията си с играчите и заяви, че е бил подготвен за това къде отива.

"Да кажем доминация без топка; повторяемост на спринтовия капацитет на играчите; активност от всеки един; добра физическа подготовка. Феновете трябва да разпознават играчите и техните позиции по терена.

Сега феновете, които идват на стадиона или гледат по телевизията, могат по-лесно да получат това, което искат, и по-рядко да са изненадани", коментира той пред БНТ.

"Това е една специална част от работата ми, мисля как да постигнем баланс. Има играчи с различна националност. Не е едно и също с всеки играч, когато е така. Отношенията с всички са различни, но всичко е базирано на уважение", заяви сърбинът.

"Винаги, преди да приемеш работата, знаеш къде отиваш. Знаеш кой отбор поемаш, не е едно и също, ако поемеш ЦСКА, Левски, Ботев (Пловдив), и да се изненадаш от бюджета така, както би станало в Барселона. Знаеш нивото, знаеш какви са целите", посочва той. Наред с това, Ел Маестро заяви, че не е негова работа да се занимава с трансферите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички