Главоболия за Нестор Ел Маестро около контузен в ЦСКА


Главоболия за Нестор Ел Маестро около контузен в ЦСКА
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

9900 0

Бранителят на ЦСКА - Брадли де Нойер, продължава възстановяването си от трвама. Той контузи коляното си през лятото и дори претърпя операция. но завръщането му на терена преминава по-бавно от това на Юрген Матей.

Титулярният капитан на "червените" вече изпълнява бегови упражнения, докато Де Нойер все още се готви основно във фитнеса и не тича на базата в Панчарево. В клуба се надяват, че и двамата ще са готови да се включат на пълни обороти в зимната подготовка през януари. Това обаче все още не изглежда сигурно, твърди информация в "Gong.bg".

В същото време родният гранд тренира в пълна група с изключение на националните си състезатели и двамата трайно контузени нидерландци по време на минилагера в Тетевен. В четвъртък (12 октомври) са се провели двуразови занимания в полите на Балкана, а днес (13 октомври) предстои подобна програма.

В събота (14.10), от 11:00 часа тимът среща в контрола втородивизионния Литекс на стадион "Георги Бенковски" в града, като двубоят ще е открит за привържениците.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Густаво Бусато се превръща в абсолютен рекордьор за ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички