ЦСКА вкара 5 на Литекс за 33 минути в проверка "на тъмно"


ЦСКА вкара 5 на Литекс за 33 минути в проверка "на тъмно"
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3052 0

ЦСКА разби Литекс в контролна среща, провела се в паузата за националните отбори. Двубоят се игра на тъмно и завърши с успех с 5:1 за "червените", информираха от клуба.

Приятелският мач се проведе на стадион "Георги Бековски" в Тетевен и се състоя от две полувремена от по 30 минути. Головете за ЦСКА реализираха Браян Морено, Жираир Шагоян, Мено Кох, Майкъл Естрада и Сейни Санянг, за Литекс точен бе Илиян Капитанов.

През първото полувреме "червените" имаха териториално превъзходство, но в 19-ата минута Литекс поведе, след като голмайсторът им Илиян Капитанов направи хубав самостоятелен пробив и с много силен и точен изстрел откри резултата.

Реакцията на елитния тим бе бърза, но с пропуск се отчете Браям Морено. Той се реваншира за това в 27', когато се разписа при разбъркване в наказателно поле на "оранжевите" . След половин час игра се стигна до пълен обрат, след катоШагоян направи хубав пробив по лявото крило и се разписа с прецизен шут. При резултат 2:1 в полза на столичани дойде почивката.

През втората част Нестор Ел Маестро направи три промени в състава си и в игра се появиха стражът Марин Орлинов, Марселино Кареасо и Майкъл Естрада, които замениха Димитър Евтимов, Джонатан Линдсет и Амос Юга.

Столичани започнаха вихрено и още в началните минутистигнаха до трети гол. Негов автор бе Мено Кох, който се възползва от подаване на Шагоян и реализира с кинжален изстрел.

Десет минути преди края Майкъл Естрада също успя да се разпише за 4:1. Малко преди последния съдийски сигнал еквадорецът асистира на Сейни Санянг, който отбеляза своето първо попадение с червената фланелка и оформи крайния резултат 5:1. А ето какъв е планът на Ел Маестро при подновяването на шампионата. 

Титулярният състав на ЦСКА: 25. Димитър Евтимов (в), 15. Тибо Вион, 4. Мено Кох, 13. Браян Кордоба, 3. Сейни Санянг, 21. Амос Юга (к), 17. Емануел Шакич, 10. Жираир Шагоян, 7. Джонатан Линдсет, 28. Браян Морено, 30. Данило Асприля.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички