Данаил Ганчев обяви кога се надяват да е първата копка на „Армията“


Данаил Ганчев обяви кога се надяват да е първата копка на „Армията“
Снимка: Ilian Telkedzhiev / LAP.bg

2554 0

Данаил Ганчев, синът на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, направи коментар, след като „червеният“ клуб е изчистил задълженията си от  3 138 670.53 лева към държавното дружество "Сердика спортни имоти", което е собственик на стадион "Българска армия".

Така армейците ще могат до построят стадион. Ганчев обяви, че надеждите са още догодина да е факт първата копка на бъдещото спортно бижу.

"Искам да благодаря на Министерството на младежта и спорта, министър Василев и неговия екип, заедно със "Сердика спортни имоти", за това, че днес сключваме това споразумение. Това е следващата стъпка да изградим нашия нов дом, който ще бъде за нашите деца. Искаме да постигнем нещо хубаво в спорта. Относно проектите - в рамките на кратки срокове ще ви информираме за тях“, обяви синът на Гриша Ганчев.

Смятам, че с помощта на ММС и това, че ще вървим ръка за ръка след подписването на този договор по изваждането на нужните разрешителни, в максимално кратки срокове целта може да бъде изпълнена. До края на годината се надяваме това да се случи, за да може през 2023 година да има първа копка. Oчакванията са всичко да бъде готово за година и половина-две.", допълни  Данаил Ганчев.

А ето какво съобщиха от клуба по повод добрата новина за стадиона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички