Филип Филипов: Всичко върви по план с "Армията", този фен магазин е временен


Филип Филипов: Всичко върви по план с "Армията", този фен магазин е временен
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1212 0

ЦСКА откри дългоочаквания от всички "червени" запалянковци официален фен магазин на отбора. Въпреки работния ден, на церемонията присъстваха десетки привърженици, сред които и спортният директор на клуба Филип Филипов.

Именно той разкри пред медиите за огромните трудности, които ръководството на 31-кратния шампион е срещнал, в опитите си да осъществи идеята си.

"След доста трудности и перипети имаме възможност да отворим временен магазин. Очаква се изграждането на нов стадион, в който ще има магазин, музей, но на феновете на ЦСКА е нужно да имат възможност във всеки един момент да си закупуват артикули във физически магазин. За стадиона всичко върви по план“, разкри Филипов.

"С отварянето на магазина имахме доста трудности. Различни разрешителни не ни позволиха да го открием по-рано. Готов е от една година. Единствената цел на магазина е да улеснява феновете. Работното време ще излезе в сайта. В деня на мачовете ще бъде удължено. Няма никакъв конфликт с магазина на феновете“, допълни още той.

За атмосферата при "червените" и ситуацията с липсващите играчи

"Последните два мача отборът показа различно лице, агресия, непримиримост, характер, желание за победа. Това е важно за ЦСКА. Играем добър футбол. В клубния сайт ще излезе информация за Бамба и други футболисти. Тази сутрин всички тренираха нормално“, завърши Филип Филипов.

Вижте снимки от откриването на новия фен магазин на "армейците"

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички