Джарета: Целта на ЦСКА е да настигне Лудогорец и да достигне Европа


Джарета: Целта на ЦСКА е да настигне Лудогорец и да достигне Европа

609 0

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета отново говори за българския футбол пред италиански медии. Той заяви, че нивото у нас не е високо и посочи пътя към подобряването му. Италианецът открои и един от младите играчи на "червените", които клубовете в родината му трябва да следят, според него.

"Нивото в България не е много високо. Трябва да започнем от подобряването на структурата и създаването на нови стадиони, както вече прави ЦСКА. Само по този начин ще израстват нашите млади футболисти. Лично ние искаме да преодолеем разликата с Лудогорец, нашата цел е да достигнем Европа", заяви Джарета за "Radio Musica Television".

Директорът открои и един от младите играчи на столичани, който според него има бъдеще в Италия. Става дума за атакуващия полузащитник Мартин Смоленски, когото "червените" бяха пратили под наем в Литекс, но сега той отново тренира с тима на Милош Крушчич. "Мартин Смоленски определено е профил, който да следите, говорим за нападател, роден през 2013 година", коментира той. А какво каза Джарета относно това как се правят трансферите в ЦСКА и кои българи ще играят в големите европейски първенства вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


7 важни извода за Левски, които си направихме в двойната криза

Като отхвърлим коронавируса и глобалното му влияние върху спорта и футбола в България, у нас от началото на...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама