Джарета: Ако не вземем Купата и не завършим втори, сезонът ще е провал


Джарета: Ако не вземем Купата и не завършим втори, сезонът ще е провал
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1133 0

Спортният директор на ЦСКА Кристиано Джарета обяви, че клубът се цели в спечелването на Купата на България и завършването на второ място в Първа лига. Без тези успехи сезонът на "червените" ще бъде провал, категоричен е той. Италианецът заяви още, че темите за неговото бъдеще и за ЦСКА 1948 са маловажни в настоящата ситуация.

"Сега се намираме в етап, в който трябва да дадем, а не да искаме. Настоящият период е тежък за всички. По отношение на моята работа и роля трябва да бъда честен и да поставя нуждите на клуба на първо място. Нужно е да сме фокусирани върху подновяването на първенството на 6 юни. С играчите имаме една мисия - да спечелим Купата на България и да завършим втори. Ако не постигнем тези резултати, моята мисия ще е провал. През миналия сезон отпаднахме на полуфинал и пак бяхме втори, но сега трябва да направим крачка напред със спечелването на трофея. Това е важно за хората. Привържениците искат да видят отбора шампион, а не се интересуват дали директорът ще остане", коментира той пред "Тема спорт".

"Няма смисъл да си губим времето с договори или ФК ЦСКА 1948. Това са дребни въпроси. Единственото нещо в мислите ни е как да успеем. Нужно е да се работи със съзнание, упоритост и чувство за отговорност. Имаме шанс за трофей и трябва да направим всичко възможно да го спечелим. Дължим много на нашите фенове и семейство Ганчеви, които дават най-доброто от себе си. Използват своето време и средства за ЦСКА правилно и ние трябва да отговорим насреща с пълни усилия и отдаденост", допълни Джарета. А какви слухове за неговото бъдеще се появиха през този месец вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички