В Румъния: Местен отбор дава над 3 млн. лв. за български национал от ЦСКА


В Румъния: Местен отбор дава над 3 млн. лв. за български национал от ЦСКА
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1704 0

Вторият в румънското първенство - Университатя Крайова, е готов да даде над 3 милиона лева за услугите на българския национал на ЦСКА - полузащитникът Кристиян Малинов. За това съобщи първо "digisport.ro", а впоследствие новината се разпространи и от останалите медии в северната ни съседка.

От изданията информират, че това е главната цел на треньора на тима Кристиано Бергоди, който ще стяга селекция, с която да се бори за титлата през следващия сезон. Посочената цена е 1,6 милиона евро (над 3,1 милиона лева), като се съобщава, че тя дори може да стигне и 2 милиона евро.

"Малинов изигра 21 мача през този сезон за ЦСКА, отборът, в който е вече 4 години, и вкара 2 гола. Крайова прекрати договорите на 3-ма играчи точно преди отборът да бъде поет от Кристиано Бергоди" - се допълва още в информацията.

Кристиян Малинов е сред най-постоянните играчи на ЦСКА, като се превърна и в любимец на привържениците със сърцата си игра. Добрите му изяви го изведоха и до националния отбор на България. А преди часове се появи информация, че Гриша Ганчев е уредил два чуждестранни трансфера за ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички