Димитър Пенев сподели колко фенове ще присъстват на мачовете на ЦСКА 1948


Димитър Пенев сподели колко фенове ще присъстват на мачовете на ЦСКА 1948
Снимка: БГНЕС

1511 0

Почетният президент и легенда на ЦСКА - Димитър Пенев, говори по време на откриването на фотоизложбата "Спортът в София през годините". Той коментира и предстоящите сблъсъци през следващия сезон между "армейците" и създадения преди близо 4 години тим, който получи промоция в елита - ЦСКА 1948.

"Това са софийски отбори, ако имаме състезатели, да ги играем. Друг е въпросът как ще реагират феновете, специалистите. Предполагам, че нашите фенове ще ги преборят още от разстояние. Имам предвид 10-20 фена да присъстват на другото ЦСКА, а знаете, че феновете на Левски и ЦСКА се сравняват. Как ще карат мачовете другото ЦСКА, като срещат тези два отбора? Да не говорим за Лудогорец. Трудно ще бъде. Феновете тълкуват по един начин, ръководството също трябва да преосмисли" - започна Пенев.

"Виждате прекъсване на едно първенство, подготовки, трудни. Сега е моментът на закрит футбол. Нямат настроение и самите футболисти. Нормално е да има поне 1000 човека. Смятам, че трябва да има публика още от първия мач. Има си министерство да решава, да не занимаваме чак Бойко, това е работа на самата федерация" - коментира той относно привържениците по трибуните.

Пенев вярва, че проблемът с ЦСКА е бил решен, когато Гриша Ганчев е "венсъл определена сума". Колкото до възможността Красимир Балъков да поеме ЦСКА 1948, Пенев признава: "Ще го поздравя за неговия занаят, другата работа си е негова работа". 

Междувременно, изглежда сякаш Мартин Камбуров се договори с ЦСКА 1948.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички