Директор на "Армията" успокои феновете и коментира: ЦСКА да е държавен отбор? Това са нелепи неща


Директор на "Армията" успокои феновете и коментира: ЦСКА да е държавен отбор? Това са нелепи неща
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1565 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов разкри по време на пресконференция, че бюджетът за нов стадион в Борисовата градина е осигурен и успокои "червените" фенове, че съоръжението ще бъде от най-висок клас!

"Най-важната крачка за стадиона беше да се учреди дружество с държавата. Основна заслуга за това има семейство Ганчеви, които положиха много усилия през последните години. Искам да благодаря и на министър Лечева, без чиято помощ това няма да се случи. Бюджетът за стадиона е осигурен! Той най-вероятно ще бъде надвишен от първоначалната рамка - 80-90 милиона. Искам да кажа на "червената" общност, че стадионът ще е от най-висок клас. Феновете трябва да са спокойни!", бяха думите на Филипов.

"Не правим нищо, което е в разрез със закона"

"Ние приветстваме всяка една проверка, защото нищо не крием. Институциите трябва да са запознати със случващото се. Нямаме притеснения. Първата копка не зависи от нас. Зависими сме от институциите. Проектът трябва да бъде съгласуван с тях. Надяваме се в най-кратки срокове да започнем. Идеята за Панчарево е да преместим школата там, да направим общежитие и още един терен", обяви още силната фигура в клуба, а след това отсече:

"ЦСКА да е държавен отбор? Това са нелепи неща. ЦСКА си плаща наем за стадиона, на който играе мачовете. Този наем е 100 000 лева на месец. Не знам друг отбор да плаща наем. На други отбори им се плаща наем и данъци. Уверен съм, че този строеж ще започне и желанието ни ще се сбъдне. Не правим нищо, което е в разрез със закона. Няма пречки, поради които на това място да не бъде изграден един хубав стадион. Той ще е полезен не само за ЦСКА, а за целия български спорт", категоричен бе Филипов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Софийски районен кмет вбеси феновете на ЦСКА, отвърнаха му подобаващо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички