Софийският районен кмет Трайчо Трайков вбеси феновете на ЦСКА, отвърнаха му подобаващо


Софийският районен кмет Трайчо Трайков вбеси феновете на ЦСКА, отвърнаха му подобаващо
Снимка: БГНЕС

2833 0

Бившият министър на икономиката, енергетиката и туризма в правителството на ГЕРБ и настоящ кмет на столичния район "Средец" - Трайчо Трайков, често използва социалните си мрежи, за да изразява мнение по един или друг въпрос. 

В сряда сутрин Трайков отново го направи, но този път по нестандартен начин, който след броени минути му донесе гнева на стотици фенове на ЦСКА, критикуващи го за написаното.

Политикът, в шеговит тон, сподели, че е пожелал от служебния министър на младежта и спорта Весела Лечева да му бъде предоставен договора, с който наскоро бе създадено съвместно дружество между държавата и "червените" за дългоочакваната реконструкция на стадион "Българска армия". С него се промени и собствеността върху съоръжението, 50% от което "армейците" вече притежават.

"Сънувах странен сън - върху покрива на Народното събрание е пораснала гора и някой я е изсекъл, а Пик и Тук не е Амстердам молят председателя на СОС да ме обеси.

Без пряка връзка с това, но първото нещо, което направих като дойдох на работа беше да пиша на министъра на младежта и спорта да ни бъде предоставен договора за съвместното дружество на държавата с ЦСКА за стадиона в Борисовата", написа той в своя Фейсбук профил.

Запалянковците на 31-кратния шампион на България реагираха бурно и под публикацията на Трайков бързо се напълни с остри коментари, част от които дори искащи оставката му. 

"Да не сънувате оставката си. След като не помагате, не пречете. Оставете ЦСКА на мира", гласяха само част от отговорите на "армейците". 

"Убеден съм, че и за феновете на ЦСКА ще е полезно да знаят какво и кога ще се случи", отвърна Трайков, на което получи нова доза коментари.

Ето с какво друго се сдоби ръководството на "червените" покрай сделката с държавата

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички