Филип Филипов отсече: ЦСКА е готов да зарадва феновете с шампионската титла


Филип Филипов отсече: ЦСКА е готов да зарадва феновете с шампионската титла
Снимка: Cska.bg

872 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, направи интересен коментар преди официалното представяне на отбора за пролетния дял за шампионата в контролата срещу Пирин Благоевград. Той засегна най-актуалните теми около клуба – зимната селекция, строежа на стадиона, целите пред отбора и края на бойкота на организираните фенове на армейците.

ЦСКА е готов да зарадва феновете с тази титла. Това винаги е била целта - титлата. ЦСКА трябва да преследва заявената цел и ще направим всичко възможно, за да постигнем тази титла, която ще е 32-а за клуба. Вярвам в отбора и треньора, убеден съм в качеството на футболистите, които имаме. Ще преследваме целта да станем шампиони до края“, обяви Филипов пред „ТВ1“

Дали вярвам във феърплея? В спорта това е водещо, не е толкова важно кой ще е шампион, а да им феърплей и всичко да се решава на терена, така и нивото на футбола ще се вдигне“, продължи шефът при „червените“.

Това са футболистите за пролетния полусезон, мисля че имат нужния потенциал. Това ще е съставът, който ще се бори през пролетта“, обяви той относно селекцията.

Когато излезе конкретна информация за стъпките, които се следват относно стадиона, веднага и феновете и всички ще бъдат информирани. Това което аз мога да кажа е, че се работи ежедневно, планът се следва, сроковете се спазват. ЦСКА ще има наистина модерен и европейски стадион“, сподели шефът по темата със стадиона.

„Няма нищо по-хубаво от това "Армията" да е пълна, да е червена и феновете да подкрепят отбора, безкористно, както са го правили винаги“, завърши Филип Филипов ,коментирайки о края на бойкота на "червените" фенове.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЦСКА с емоционална честитка за своя "градинар" Филип Филипов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички