Филип Филипов: Петър Жеков е пример за нас, титлата е по-важна и от стадиона


Филип Филипов: Петър Жеков е пример за нас, титлата е по-важна и от стадиона
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1600 0

Изпълнителният директор на ЦСКА - Филип Филипов, се присъедини към футболисти, треньори и легенди на "червените", които отдадоха почит на една от най-големите легенди на отбора и българския футбол Петър Жеков.

Вълшебния стрелец ни напусна на 78-годишна възраст. На поклонението присъстваха представители на голяма част от родната футболна общественост. Един от тях бе именно Филипов. Той сподели възхищението си от личността и футболиста Жеков, след което коментира и последните новини около "армейския" клуб и амбициите му.

"Не виждам такива личности, отдадени на футбола. Петър Жеков трябва да служи за пример на новото поколение. Той никога няма да бъде забравен и ще остане в сърцата на червените фенове", заяви Филипов пред медиите и продължи за ЦСКА.

"В ЦСКА има доста позитивни новини. Най-важно беше учредяването на съвместно дружество с държавата. Надяваме се в най-кратки срокове да получим разрешение за строеж. Не можем да се ангажираме със срокове. Не всичко зависи от нас. Съсобственик означава, че 50 процента са в държавата и 50 процента на ЦСКА.

На първо място се надяваме да задържим мястото си и да триумфираме с титлата. ЦСКА през годините много пъти бе близо до титлата. Надявам се всичко да е феърплей и по-добрият да стане шампион", допълни още той.

Кой е Петър Жеков? Научете историята на "вълшебния стрелец"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички