Цветомир Найденов с любопитен коментар за срещата с лидерите на сектор "Г"


Цветомир Найденов с любопитен коментар за срещата с лидерите на сектор "Г"
Снимка: Фейсбук

2938 0

Един от акционерите на ЦСКА 1948 и основен спонсор на клуба - Цветомир Найденов, написа любопитен коментар за състоялата се среща между него и лидерите на сектор "Г". Бизнесметът с интереси в хазарта заяви, че не разбира недоволството към Иван Велчев и Росен Петров.

Ето какво написа Найденов във Фейсбук:

"Не мога да разбера недоволството към Иван и Росен. За мен те се справиха отлично. Другите фенове-гости, които направиха записа и го дадоха на медиите, трябваше да се постараят повече."

След въпросната среща Велчев поиска среща с премиера Бойко Борисов заради стадион "Българска армия". И Иван Велчев, и Росен Петров изказаха много остри коментари срещу ЦСКА 1948 (подробности съответно ТУК и ТУК).

След това се появиха разнопосочни мнения в армейската общност за това дали е било правилно да се организира подобна среща, като част от критиките бяха конкретно насочени към Велчев и Петров. Самият Велчев впоследствие призна, че срещата е била грешка.

Вчера (30 май) Цветомир Найденов определи предстоящия сблъсък между двете ЦСКА като "игран много пъти през годините - София срещу Ловеч" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички