Халф, напуснал преди месец ЦСКА, намекна за завръщане


Халф, напуснал преди месец ЦСКА, намекна за завръщане
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1600 0

Нидерландският халф Върнън Анита, който наскоро прекрати договора си с ЦСКА, не изключи възможността да се завърне на "Армията". Той бе сред чужденците, които напуснаха "червените" по време на пандемията.

"Видях нещо в ЦСКА, не беше далеч от Нидерландия. Исках отново да играя моята игра, за да се завърна на терена. Играх само три мача с екипа на „червените“. Не можеше да се прави нищо в България по време на пандемията, само супермаркетите бяха отворени. Клубът искаше да останем в София и че трябва да намалим заплатите си. Това е разбираемо. Но бях дошъл в клуба, за да играя футбол до лятото.

Затова споделих, че по-скоро бих искал да бъда със семейството си в Нидерландия, отколкото да живея в хотел. Постигнахме добро споразумение и миналата седмица ми се обадиха, казвайки, че ще се възобнови първенството. Така че, кой знае, може би ще се върна през следващите седмици или месеци. ЦСКА се опитва да направи нещо, така че трябва да почакаме и да видим“, каза Анита voetbalzone.nl. А какво мнение даде относно отбора Милош Крушчи след контролата с Ботев Враца - може да видите в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички