Сектор Г: Ще приемем численото туморно образувание в сектор "Б" и ще чуем лек шепот на наши песни


Сектор Г: Ще приемем численото туморно образувание в сектор "Б" и ще чуем лек шепот на наши песни
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1887 0

От Сектор Г излязоха с официална позиция относно всичко случващо се около любимия им ЦСКА, както и създадения преди почти 4 години ЦСКА 1948, който от следващия сезон ще играе в Първа лига. Публикуваме обръщението от страницата в социалната мрежа "Facebook" - "Трибуна Сектор Г", без редакторска намеса:

"Армейци,

Във връзка със събитията от последните 24 часа, проведените срещи и изписаните десетки страници по темата от знайни и незнайни, ще заявим ясно и категорично следното:

Въпреки опитите ни за консолидиране на позиции с братя Найденови в името на един отбор с името ЦСКА в Първа лига, такова нещо няма да се случи и считаме темата за приключена от наша страна, а срещата вчера за грешка. Какво точно се развива в представите на собствениците на EFBET не можем да кажем, но можем само да предположим топлата връзка в посока Разград и нейното индиректно влияние върху ситуацията. Вече сме сигурни, че дори да е имал желание за подобни действия, господин Найденов е бил посъветван по точния начин откъдето трябва.

Преди всичко днес стана кристално ясно кой къде се намира и какво предстои да се случи - ще приемем численото туморно образувание на ст. "Българска армия", НАШИЯТ ДОМ, очаквайки да чуем тих шепот под формата на песни за любимия ни отбор и от сектор "Б".

Aut inveniam viam, aut faciam!".

Последното изречение е на латински и означава "Ще намеря начин или ще го направя". А тарторът на Сектор Г Иван Велчев заподозря сериозна връзка между ЦСКА 1948 и Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички