Цветомир Найденов за мач между двете ЦСКА: София срещу Ловеч, вече сме го гледали


Цветомир Найденов за мач между двете ЦСКА: София срещу Ловеч, вече сме го гледали
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

2499 0

Един от акционерите и основен спонсор на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов, направи любопитен коментар по повод предстоящия безпрецедент двубой между ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Найденов определи двубоя като "София срещу Ловеч", визирайки, че отборът, настанил се на "Българска армия", не е от столицата.

Найденов сподели статия в своя Фейсбук на изказване на Дани Наумов, който определя евентуалния двубой ЦСКА-София - ЦСКА 1948 като "просто един мач". Към статията Найденов написа следния анонс: "Така е, просто един мач...София срещу Ловеч. Игран е много пъти през годините."

Припомняме, че преди няколко дни фенове на ЦСКА-София се срещнаха с Цветомир Найденов с молбата да се откаже от своя отбор и да дойде на "Армията", където да спонсорира клуба или дори да стане акционер в отбора - заедно с Гриша Ганчев. Впоследствие феновете определиха срещата като грешка, а Найденов твърдо застана зад тима на ЦСКА 1948.

Наскоро Цветомир Найденов отново се подигра и с друг български отбор - Левски. По какъв начин - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички