Лидерът на Сектор Г поиска среща с премиера: Имаме нужда от помощ за стадиона


Лидерът на Сектор Г поиска среща с премиера: Имаме нужда от помощ за стадиона
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1839 0

Един от тарторите в агитката на ЦСКА Иван Велчев - Кюстендилеца говори и за темата около стадион "Българска армия", като заяви, че се надява на среща с премиера Бойко Борисов. Привържениците на ЦСКА, които преди ден се срещнаха с един от основателите и основен спонсор на "ЦСКА 1948" Цветомир Найденов, днес бяха на среща с Гриша Ганчев.

"А имало ли е други теми на срещата с Ганчев? За стадиона, разбира се. Няма да е лошо господин Борисов да приеме и нас както прие феновете на Левски. Имаме какво да си кажем с него, да си кажем болките. Ние също имаме нужда от помощ, специално за стадиона. Има неща, които трябва да се решат там", заяви той. 

Припомняме, че на ЦСКА бе обещан нов стадион, като имаше много спорове дали ще е възможно и законно постояването на чисто ново съоръжение или ще има само реконструкция. За тази цел бе създадено държавното дружество "Сердика спортни имоти" ЕАД, което да си взаимодейства с "червените".

За учредяването на това дружество стана ясно в края на октомври миналата година, като то ще е заради обещания нов стадион на ЦСКА, но от тогава няма никакво развитие по въпроса. Плановете бяха новият стадион да бъде готов до март 2021 година и той да отговаря на най-високите изисквания на ФИФА и УЕФА. За целта трябва да има и малък паркинг, който не е може да е подземен заради новите изисквания за борба с тероризма в Европа.  А какво заяви Иван Велчев - Кюстендилеца относно ЦСКА 1948 и слуховете за обединение - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички