Милош Крушчич: ЦСКА може да играе много по-добре, браво на юношите


Милош Крушчич: ЦСКА може да играе много по-добре, браво на юношите
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1512 0

Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич коментира представянето на своите футболисти при победата над Ботев Враца в контролна среща. Сръбският треньор похвали младите футболисти в отбора, като заяви, че целият отбор може да играе много по-добре, но това ще се случи с времето.

"Най-важното е, че изиграхме първи мач след два месеца и половина. Всички са здрави. Със сигурност можем да играем по-добре, но в момента най-важното е всички да са здрави. Дисциплината в играта беше добра, но липсваше малко динамика. Имахме къса подготовка и се вижда, че ни липсват мачове. Но изиграхме добър мач", заяви Крушчич след мача.

"Със сигурност съставът срещу Витоша няма да е същият като този, който започна днес. Имаме голяма конкуренция по крилата. Ще решим според съперника. Второто полувреме беше по-лесно. Имахме доста моменти, а съперникът нямаше възможности с изключение на едно центриране през първото полувреме", коментира специалистът.

"Мисля, че в следващия мач ще сме още по-добри. Имаше юноши, които оставиха добро впечатление през второто полувреме. Имена няма да споменавам", добави Крушчич, като отново подчерта, че няма да има повече напуснали футболисти на "Армията".

А дали Крушчич се притеснява, че може да бъде уволнен - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички