ЦСКА плаща на Белчев утроена заплата в сравнение с първия му престой


ЦСКА плаща на Белчев утроена заплата в сравнение с първия му престой
Снимка: БГНЕС

1933 0

Стамен Белчев се е завърнал като треньор на ЦСКА с подобрени условия. Той ще прибира три пъти по-голяма заплата в сравнение с първия си престой на "Армията", твърди "Меридиан мач". Българският треньор водеше "червените" в периода 2016-2018 година.

Тогава треньорът застъпи с временен статут, като само трябваше да осигури прехода до следващия треньор. Той водеше дублиращия отбор на ЦСКА и бе най-удобният вариант. Белчев обаче изненада всички, след като постигна добри резултати, а отборът показваше добър футбол при него.

Според изданието в последния си клуб - Арда (Кърджали), Белчев е получавал 15 000 лева. Сега заплатата му в ЦСКА ще бъде "поне 2 пъти повече". (За сравнение, твърди се, че наставникът на Лудогорец - Павел Върба, получава 40 000 евро месечно) Наставникът е получил и една година пълен кредит на доверие от силния човек в клуба Гриша Ганчев. Той ще има необходимото време, за да направи отбора според собствения си вкус.

Белчев има и определяща дума по селекцията на клуба. Той бил дал "благословията" си за трансферите и на тримата футболисти, които "червените" привлякоха досега - Юрген Матей, Амос Юга и Юнус Санкаре, макар това да противоречи на думите му при неговото повторно представяне.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама