Петър Жеков: ЦСКА отдавна трябваше да издуха Крушчич


Петър Жеков: ЦСКА отдавна трябваше да издуха Крушчич
Снимка: Иван Йочев

1335 0

Голмайстор №1 на Първа лига и ЦСКА Петър Жеков нападна грубо бившия треньор на "червените" Милош Крушчич. Сърбинът се раздели с клуба след загубата на тима във финала на Купата на България. Според Жеков Крушчич е "неможещ треньор" и главен виновник за това поражение.

"Страшно се радвам за смяната. Крушчич много отдавна трябваше да го издухат. Белчев в този момент е най-добрият вариант. По-хубаво не може да е в настоящата ситуация. При него отборът си беше добре, сега пак ще е добре. После обаче дойде Люпко и се провалиха нещата. Доведе си и ученика Крушчич да се упражнява на гърба на ЦСКА и видяхме какво стана. Ама чакайте - ЦСКА е голям отбор, не е училище! Добре, че го махнаха. А Стамен е свястно момче. Да не забравяме, че победи Лудогорец два пъти - първо в Разград за първенството и после на "Армията" за купата", коментира легендата пред "Тема спорт".

Запитан защо се е стигнало до загубата срещу Локомотив (Пловдив) във финала, Жеков е категоричен: "Заради Крушчич, разбира се, толкова неможещ треньор... Някой ако може да ми обясни защо Coy трябваше да бие дузпа? Колко пъти вече изпусна, сега пак го мъчат. С Лудогорец и Витоша профука по една, сега пак. Срещу Локо даже я би още по-удобна за вратаря. Обаче на Крушчич не са му ясни тези работи. Просто сами се бихме. Играхме много по-добре, обаче накрая им подарихме купата на Локо". А кога от ЦСКА са потърсили Стамен Белчев вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички