Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Лудогорец в Първа лига?


Къде да гледаме двубоя ЦСКА - Лудогорец в Първа лига?
Снимка: Ludogorets.com

3294 0

ЦСКА приема Лудогорец в дербито на кръга в Първа лига. Това ще бъде повторният дебют на Стамен Белчев като треньор на "червените". Двубоят ще започне в 21,00 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема спорт". Можете да го следите НА ЖИВО и в SportLive.bg.

В този мач Лудогорец преследва просто престижна победа, както и да продължи дългата си серия без загубен мач в България. За последно "орлите" загубиха на 26 април 2019 г. срещу Черно море (1:2). ЦСКА обаче се бори за второто място в класирането, което ще им даде право на директно участие в предварителните кръгове на Лига Европа през следващия сезон.

Интересно е да се отбележи, че Белчев е единственият треньор, извел ЦСКА до шампионатна победа над хегемона у нас досега. Това се случи през ноември 2017 година в Разград. Тогава "червените" надделяха с 2:1. А какви са сериозните проблеми в състава на столичани преди мача вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички