Стамен Белчев няма да преследва големи и бързи промени в ЦСКА


Стамен Белчев няма да преследва големи и бързи промени в ЦСКА

1362 0

Новият-стар наставник на ЦСКА Стамен Белчев изрази увереност, че отборът ще се класира за Европа. Независимо дали това ще се случи през редовния сезон или чрез бараж. Освен това той посочи, че има неща, които иска да промени при "червените", но това ще стане бавно и постепенно, за да не се объркат играчите.

"И на мен ми иска отборът да изглежда много по-добре, но за краткото време, с което разполагам, не е редно да правим големи промени, за да не объркаме играчите. ЦСКА има много добри играчи, с новите играчи през новия сезон ще изглеждаме по много различен начин. Но сега трябва да се съсредоточим върху настоящето и трите мача до края", заяви Белчев, който няколко пъти повтори, че иска да види играчите много по-уверени на терена и спокойни.

"Ще има неща, които искам да променя, но това ще стане постепенно. Сигурен съм, че отборът ще спечели квота за Европа, без значение дали с бараж или в редовния сезон. Мисля, че ако се класираме в редовния сезон, най-вероятно ще има някакъв лагер. Поне една седмица да опозная играчите, с които не съм работил. Доколкото знам и съм чел българските играчи, които иска ЦСКА са скъпи. Но няма да се откажем, когато имаме шанс", допълни още той. А имал ли е предварителна договорка с ЦСКА и кога се е съгласил да поеме отбора - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички