Стамен Белчев: ЦСКА ме потърси след финала, всичко друго е спекулация


Стамен Белчев: ЦСКА ме потърси след финала, всичко друго е спекулация

1334 0

Стамен Белчев бе официално представен за новия наставник на ЦСКА. Както е известно, той заменя Милош Крушчич на поста, след като "червените" загубиха финала за Купата на България от Локомотив Пловдив след дузпи. Белчев заяви, че именно след този мач е бил потърсен да се върне на "Армията" и всички останали информации са спекулации, че е търсен още преди месеци.

"Емоциите са големи в момента. Да, моментът е труден, но винаги е така. Преди мача с Лудогорец първото нещо е да възстановим играчите от мача, който загубихме - и физически, и психически. Очаква ни работа, знам къде да идвам и какво ме очаква", заяви Белчев на пресконференцията.

"Мисля, че наследявам добри играчи, аз искам да изглеждат малко по-добре и уверени на терена. Дали съм следял отбора, следя мачовете нищо повече, защото до вчера нямах допит до кухнята на отбора и какво се случва с него. Не съм имал предварителна договорка, много спекулации изчетох, разбрах, че ще ставам треньор на ЦСКА след финала. Всичко друго е спекулация", категоричен бе Белчев. 

"Тогава, когато се говореше, че ще идвам имах договор с Арда, така че няма какво да коментира. Сега приех, защото съм свободен, а колкото до условията, това бе последното нещо. Аз по принцип не съм си променил много методите на работата, ще искам да са по-уверени и спокойни при владеене на топката. Трябва да повярват повече в себе си и да работим всекидневно, за да се случат с нещата.

За екипа ще има промени, но нека изчакаме още няколко дни. За Алу Соу той е един страхотен играч, трябва да не се шуми толкова около него сега. Тепърва ще говоря с него, за да покаже качествата си. Малко му трябва, за да стигне топ ниво. Доволен съм от играчите, които имаме, за селекцията, имаме трима привлечени, със сигурност следим и други. Дали обаче ще има още нови, ще видим, нека не избързваме, работи се постоянно върху това", допълни той.

"Различно е от първия път, временно, постоянно, само резултатите може да задържат един треньор. Това е истината. Когато са доволни феновете и играчите се раздават - временното става постоянно. Работил съм със същите хора и мисля, че всеки си знае работата и докъде може да стигнат правомощията. Всеки си е заслужил да работи в ЦСКА и се справя добре", отговори на въпрос относно коментарите, че в клуба има прекалено много директори.

Легендата на ЦСКА Христо Стоичков пък отправи огромна критика към всички в клуба - ето какво заяви.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички