Белчев връща сред титулярите на ЦСКА играч, който бе твърда резерва при Крушчич


Белчев връща сред титулярите на ЦСКА играч, който бе твърда резерва при Крушчич
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

4136 0

Новият старши треньор на ЦСКА Стамен Белчев ще върне сред титулярите за дербито с шампиона Лудогорец играч, който бе твърда резерва при бившия наставник на "червените" Милош Крушчич и рядко получаваше игрово време.

Става въпрос за бразилеца Жеферсон, чиято оригинална позиция е на левия бек. Поради натрупани картони обаче са наказани Рубен Пинто, Кристиян Малинов и Валентин Антов - 3-ма полузащитници и твърди титуляри (особено последните двама).

Именно това ще принуди Белчев да включи Жеферсон, който ще заеме място в полузащитата. Това не е нещо нетипично за него, като по време на контролите на тима през зимата той играеше именно на тази позиция. Бразилецът загуби титулярното си място след пристигането на Брадли Мазику, който е несменяем титуляр отляво на защитата.

С Жеферсон ще си партнира Тиаго, който ще бъде върнат една идея назад. Това не е любимата му позиция, но се е подвизавал там и преди - както в контроли, така и в официални мачове. Пред тях и зад нападателя ще действа Стефано Белтраме. Изглежда вероятно и Едвин Джеси да стартира като титуляр поради проблемите на Енрике Рафаел и Евандро, които получиха травми във финала.

Неслучайно наставникът на ЦСКА Стамен Белчев призна за сериозни проблеми преди мача с Лудогорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички