ЦСКА обяви програмата за новата седмица и представи интересна статистика


ЦСКА обяви програмата за новата седмица и представи интересна статистика
Снимка: Официален сайт - ЦСКА

1296 0

Ръководството на ЦСКА обяви програмата за "червените" привърженици през предстоящата седмица. Тя включва три срещи, които ще се изиграят на "Българска армия". 

"Армейците" първо ще посрещнат Черно море в битка за челните позиции във временното класиране. Срещата е предвидена за 25-и юли от 20:30 часа.

В четвъртък пък ЦСКА ще приеме Македония ГП в реванш от втория предварителен кръг в Лигата на конференциите. Първата среща завърши при нулево равенство, а втората ще започне в 20:00 часа. 

Ден по-рано Саша Илич ще даде пресконференция от 11:00 часа, а три часа преди първия съдийски сигнал ще започне втория "армейски следобед". Първият бе при домакинството на Арда, а впечатление прави, че подобни събития липсват при домакинствата от 3-ти и 4-ти кръг на родното първенство. 

Натоварената седмица за ЦСКА ще приключи именно с домакинство в четвъртия кръг на Първа лига. На "Армията" в неделя ще гостува Берое на Петър Хубчев, като срещата е насрочена за 21:00 часа. 

Ето и лаконичното съобщение на ръководството, от което стана ясно, че има ръст в продажбите на абонаментни карти спрямо миналия сезон:

"Предстои ни натоварена седмица.

 Без вас няма да се справим!

Вземи своята абонаментна карта. Много "червени" сърца вече го направиха, с което минахме броя на закупени сезонни пропуски от миналата година. Само заедно можем да бъдем силни".

Вижте статистика за разочароващия дебют на Назон с "червената" фланелка!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички