Бивш треньор на ЦСКА: И Арсенал, и Реал Мадрид няма да могат да играят на 40 градуса


Бивш треньор на ЦСКА: И Арсенал, и Реал Мадрид няма да могат да играят на 40 градуса
Снимка: LAP.bg

2207 0

ЦСКА разочарова, завършвайки 0:0 като гост на Македония Гьорче Петров в първия мач между двата тима от 2-ия квалификационен кръг на Лигата на конференциите.

Бившият македонски състезател и наставник на "армейците" Гьоре Йовановски сподели впечатленията си от двубоя и очакванията си за реванша пред "Мач Телеграф".

„Не успях да бъда на стадиона в Скопие, защото водим подготовка с отбора ми - Кожув Гевгелия, но го гледах по телевизията. Изненадан съм, че Македония ГП измъкна 0:0, но и времето беше много тежко за игра", заяви специалистът.

"Пак ще кажа, че ЦСКА е далеч по-голям клуб и е фаворит за краен успех. Смятам, че е и по-качественият отбор, но със сигурност при 40 градуса температура трудно се играе футбол.

Жал ми е, че двубоят не се игра на Националния стадион. На осветление, след 21 ч., съвсем друг мач щеше да се получи. Футболистите и на двата тима дадоха максимума, който беше възможен за такива условия. В такава жега и Арсенал, и Реал Мадрид да дойдат, няма да могат да са на ниво. По-малкият стадион сигурно помогна на Македония ГП.

Иначе от ЦСКА не мога да откроя някого, който да ми е направил впечатление, а и не бях на трибуните, а пред телевизора. Като македонец подкрепям Македония Гьорче Петров, но и ЦСКА ми е скъп клуб, защото изкарах хубаво време и ми е мило, че съм бил треньор там, макар и за кратко. Очаквам ЦСКА да продължи напред в следващия кръг“, допълни още той.

Ето ужасната статистика на новия таран на "червените" Дюкенс Назон

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички