Статистиката: разочароващ дебют за Дюкенс Назон в ЦСКА


Статистиката: разочароващ дебют за Дюкенс Назон в ЦСКА
Снимка: GettyImages

2785 0

Последното ново попълнение на ЦСКА Дюкенс Назон вече направи своя официален дебют през изминалата седмица, но изявите му така и не успяха да оставят добър спомен в "червените" фенове.

Националът на Хаити записа 59 минути като титуляр срещу Македония  Гьорче Петров в Скопие, но за близо час не успя да се разпише, а малко по-късно срещата завърши при нулево реми. 

Назон бе посрещнат с големи очаквания на "Българска армия", а главната задача пред него е да замени продадения в Мексико Жорди Кайседо. Първите му изяви обаче не показват за особен потенциал в борбата за определението "голаджия". Това го потвърждава и статистиката, която е красноречива по най-важните показатели. 

Проучване на Блиц показва, че за даденото му време на терена е играл едва 10 пъти с топката, като в половината от тях загуби нейното притежание. В два случая сбърка при подаванията си, а в други три не успя да преодолее противников защитник.

Таранът записа на сметката си 4 точни подавания и един удар към противниковата врата, който обаче не намери очертанията. Срещу него бе извършен едно нарушение, но същото стори и той. Нападателят загуби две въздушни единоборства и спечели едно.

Още преди срещата се спекулираше с неговата форма, но старши треньорът Саша Илич реши да го включи за сметка на неубедителния от началото на сезона Калоян Кръстев. Именно българинът влезе на негово място в игра, но и неговата успеваемост не промени сериозно случващото се на терена.

Вижте кой ненужен играч от "червеното" нападение бе продаден!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички