Вилдсхут: Преговарях още през пролетта, водих нарушена подготовка с ЦСКА


Вилдсхут: Преговарях още през пролетта, водих нарушена подготовка с ЦСКА
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2388 0

Бившият футболист на ЦСКА Яник Вилдсхут даде ексклузивно интервю за клубната телевизия на новия си клуб Оксфорд Юнайтед. Той бе обявен само преди ден, но едно от изказванията направи сериозно впечатление.

По думите му той е разговарял със собственика на клуба Сумрит Танакарнджанасут още през пролетта, а междувременно обяви, че не е готов за първи двубой с новите си съотборници.

Вижте в интервюто му и причината:

"Като цяло съм добре физически подготвен. Не съм играл цели мачове от известно време. В началото на лятото изиграх три мача за Суринам, но после предсезонната ми подготовка с бившия ми тим беше нарушена. Тренирах самостоятелно. Не съм готов, все още, за първия мач на Оксфорд, но се надявам след това да се включа", заяви роденят в Амстердам суринамец.

"В Англия съм играл в продължение на пет години. Това е голяма част от моята кариера. Когато дойде възможността, реших да се завърна тук. Аз познавам мениджъра Карл Робинсън. Със собственика на клуба се срещнах в Тайланд, когато бях там с националния отбор. Затова беше да приема офертата на Оксфорд. Познавам обстановката в английската Лига 1. Първенството е доста променено и мисля, че сега е по-трудно отколкото през предишния ми престой в Уигън"

Вижте любопитния начин, по който той бе представен като ново попълнение на клуба!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички