ЦСКА II приключи тренировъчния лагер с реми, "червените" се скъсаха от пропуски


ЦСКА II приключи тренировъчния лагер с реми, "червените" се скъсаха от пропуски
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2006 0

Дублиращият тим на ЦСКА не успя да победи Балкан Ботевград в контрола, играна в град Тетевен. Двата тима завършиха при 1:1, но безспорно "червените" бяха по-настоятелният тим през цялото време. Около пет чисти ситуации не успяха да реализират възпитаниците на Стамен Белчев.

Георги Чорбаджийски откри резултата в 25-та минута със силен удар извън наказателното поле, завършвайки хубава комбинация между Виктор Атанасов и Павел Жабов. До почивката Жабов можеше да вкара хеттрик, но се провали в опитите си за попадение.

В 50-тата минута голмайсторът пропусна очи в очи с вратаря, а малко по-късно съперникът се възползва от грешка в "червената" отбрана и изравни. В края на срещата "армейците" можеха да се поздравят с успеха, но късметът отново не бе на тяхна страна. Николов стреля от пеналтерията, но резултатът остана непроменен.

С проверката приключи едноседмичния лагер на тима в Тетевен. Играчите ще получат два дни почивка и във вторник ще подновят занимания, а следващата събота ще направят спаринг с Оборище.

Вижте всички новини около ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички