Стойчо Стоилов: Тези "слаби" футболисти на ЦСКА донесоха 20 милиона евро


Стойчо Стоилов: Тези "слаби" футболисти на ЦСКА донесоха 20 милиона евро
Снимка: Lap.bg/ колаж: SportLive

2536 0

Бившият главен мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов се замеси в любопитна дискусия в последните дни. Това се случи около първия мач в европейските клубни турнири през сезона за "червените".

Бившият футболист първо пусна статус във Фейсбук, в който не скри разочарованието си от коментара на срещата: "Коментаторът на мача (б.р. – Явор Кръстев, който е и един от водещите на популярното телевизионно предаване "Пред стадиона") да не би да е македонец?! За малко да се разплаче, че изгониха футболист на Гьорче Петров".

Феновете на "армейците" обаче не останаха очаровани от представянето на любимците си и един от тях контрира Стоилов: "На теб харесва ли ти играта и футболистите, които ни водиш".

"Последните 4 години в касата са влезли над 20 милиона евро от тези "слаби" футболисти… Толкова, колкото имаше дългове ЦСКА, когато беше обявен във фалит от "уникалните" играчи, които са водени последните 20 години", отговори бившият футболист на "армейците".

Това явно нажежи настроенията във феновете, които продължиха с нападките: "Това сигурно за Ловеч щеше да е голям успех, но тук е ЦСКА".

Вижте една от лошите серии в Европа на българския гранд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички