ЦСКА обясни всичко - "армейците" искали да играят, но не им дали - ето кога ще е мачът


ЦСКА обясни всичко - "армейците" искали да играят, но не им дали - ето кога ще е мачът
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1480 0

От ЦСКА излязоха със съобщение на официалния си сайт, в което дадоха подробности за отменената приятелска среща срещу Хартберг. Оказва се, че българският тим е искал контролата да се изиграе, когато условията са се подобрили, но това не е било допуснато от домакините.

В крайна сметка мачът ще се състои в сряда сутринта (25 януари) от 09:30 часа българско време. Ето и цялото съобщение без редакторска намеса:

"Неочаквано влошилите се метеорологични условия в Турция наложиха отлагане на контролата между ЦСКА и Хартберг, която беше предвидена за днес в ранния следобед.

През целия ден от армейския щаб се опитваха да убедят организаторите да изиграят спаринга в по-късен час, когато и условията видимо се подобриха, но домакините не позволиха ползването на терените дори за тренировки с цел да съхранят тревното покритие.

В крайна сметка бе решено двата клуба да се изправят един срещу друг в сряда сутринта от 10:30 часа местно време (9:30 ч. българско) на един от терените на комплекс „Аркадия Спорт“.

Възникналите форсмажорни обстоятелства промениха и плановете на армейците, които нямаха друга алтернатива освен да проведат разнообразно и интензивно занимание във фитнеса на хотела".

През вчерашния ден пък "армейците" обявиха второто си ново попълнение. Как новият в ЦСКА Браян Морено може да използва скрития си коз, за да реши голям проблем на "червените"?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички