Новият в ЦСКА Браян Морено: Скромният му опит и какво може (ВИДЕО)


Новият в ЦСКА Браян Морено: Скромният му опит и какво може (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5755 0

ЦСКА вече обяви второто си попълнение при зимната пауза. То отново ще има за цел да увеличи атакуващата мощ на "червените". Става въпрос за 22-годишния младок Браян Морено. Той е роден в Чоко, Колумбия, но няма особено богата футболна визитка, което е очаквано, предвид скромната му възраст.

Информация за Браян е налична от 2019 година, когато започва по-значимата част от футболната си кариера в мексикански клуб - Селая, поместен в едноименния град. Почти без да е записал мачове обаче той бива отдаден под наем.

Първо през същата 2019 година в колумбийския Атлетико Уила, а година по-късно в Бояка Чико - отново под наем, като този клуб също е от родната му Колумбия. Там той бе с фланелка с номер 24 на гърба си.

Той идва от Атлетико Уила в ЦСКА, където в последните 12 месеца изигра 41 мача и вкара 9 гола!

При представянето от новия му клуб - българският ЦСКА, "армейците" прикачиха и ВИДЕО с някои негови изяви. Не него си личи добрият начин, по който завършва атакита. Можете да го видите на кадрите по-долу в материала.

Футболист, който караше проби в ЦСКА и дори взе участие в първата контрола на отбора пък, бе разкаран от Стойчо Младенов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички