Как новият в ЦСКА Браян Морено накара коментатор да избухне: Роналдиньо, това ти ли си (ВИДЕО)


Как новият в ЦСКА Браян Морено накара коментатор да избухне: Роналдиньо, това ти ли си (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

4635 0

До момента ЦСКА се подсили с двама нови футболисти през зимната пауза, като и двамата са с поглед към нападението, което да бъде подсилено. Единият и първи акостирал е бразилецът Маурисио Гарсес, а другият е Браян Морено от Колумбия.

От българския клуб пуснаха и кадри с някои от добрите отигравания и попадения на 22-годишното си ново попълнение. А сякаш точно в самото начало е и най-бляскавото му изпълнение от цялото видео. В тази ситуация той е до аутлинията в наглед доста трудно положение.

Той обаче магически вдига топката, прехвърля противника и след това от въздуха директно я подава към свой съотборник. Коментаторите на двубоя също остават доста впечатлени от това отиграване, което кара единият буквално да избухне.

"Роналдиньо, това ти ли си" - засипва със суперкомплимент 22-годишната нова придобивка на ЦСКА. "Не, тойва е Браян Морено" - завършва тази част от видеото. Можете да видите ситуацията като първа на кадрите по-долу в материала, а въпросните думи на коментаторите са между 6-ата и 9-ата секунда.

Непосредствено след обявяването на трансфера на Браян Морено при "армейците", от ЦСКА информира и за силен изходящ трансфер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички