Скритият коз на Браян Морено, който може да разреши голям проблем за ЦСКА


Скритият коз на Браян Морено, който може да разреши голям проблем за ЦСКА
Снимка: Lap.bg

2763 0

Браян Морено е най-новото попълнение на носителя на Купата на България ЦСКА и към момента общо второ за зимната пауза. И той, както и първият новодошъл, ще има за цел да подсили нападението на "армейците", които ще имат яростна борба за това да прекъснат хегемонията на Лудогорец у нас.

Морено е на 22 години и няма толкова опит зад себе си, но както повечето латиноамерикански футболисти - изглежда да има впечатляваща техника. ЦСКА представи новото попълнение и с видео, в което бяха събрани някои от добрите му отигравания.

В него направи впечатление, че на Браян му бе поверено да изпълни дузпа. Това повдига любопитен въпрос - дали с течение на времето Морено не би могъл да се превърне в щатния изпълнител на 11-метрови наказателни удари с ЦСКА, ако това е един от скритите му силни козове.

Както е известно, "червените" от доста време насам нямат стабилен и постоянен изпълнител на този ключов фактор от играта. Още от пропуските на Али Соу имаше много коментари кой всъщност трябва да е щатният изпълнител, а различните дузпи бяха изпълнявани от различни хора.

Тиаго, Греъм Кери, Жорди Кайседо, Юрген Матей, Георги Йомов - те бяха част от хората, които се наемаха с изпълнението, но трябва да се отбележи, че всеки от тях, който е изпълнил поне 2-3 дузпи, поне веднъж е и виждал удара си спасен от противниковия страж и я няма необходимата сигурност и категоричност - кой трябва да изпълнява дузпите в отбра.

Новият в ЦСКА Браян Морено: Скромният му опит и какво може (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички