ЦСКА казва истината за стадион "Българска армия" пред футболната общественост?


ЦСКА казва истината за стадион "Българска армия" пред футболната общественост?
Снимка: Lap.bg/ Ivan S. Ivanov

5332 0

Темата за една от най-големите мечти на феновете на ЦСКА - реконструкцията на дома на отбора стадион "Българска армия", отново е на дневен ред.

Последните седмици въпросът със стадиона предизвика скандали, но и сериозни поводи за оптимизъм. След като "червените" прекратиха взаимоотношенията си с фирма "SportFive", у запалянковците на тима остана впечатлението, че нещата отново се отлагат и случилото се е много грешна стъпка в осъществяването на тяхната мечта.

По всичко личи обаче това не кореспондира с истината. По средата на седмицата стана ясно, че клубът е внесъл апортна вноска на стойност повече от 7 млн. лв. С последните си действия, напрактика, ръководството на ЦСКА предприе исторически ход, с който си осигури собствеността на "Армията". Нещо, което в последните десетилетия бе немислимо.

ЦСКА с пресконференция за стадиона?

От информация на "Тема Спорт" става ясно, че клубът ще даде пресконференция, на която ще бъдат дадени отговори на въпросите, касаещи стадиона. Това би трябвало да се случи най-късно до месец. Очаква се на нея да бъде представен цялостният проект, както и бъдещата му визия.

Ето каква яснота за "Армията" внесе служебният спортен министър Весела Лечева

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички