"Червеният" любимец Станислав Маламов призна истината за управлението на ЦСКА


"Червеният" любимец Станислав Маламов призна истината за управлението на ЦСКА
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP

7586 0

Една от звездите на ЦСКА от близкото минало и любимец на "червените фенове" в един от най-тежките, но и романтични периоди в историята на клуба - Станислав Маламов, се върна към най-силния период в своята кариера.

През сезон 2015-16 "армейците" триумфират зрелищно в турнира за Купата на България като тим от Трета лига. Тогава воденият от Христо Янев отбор остана в "червените" сърца завинаги, а една от главните фигури в него бе именно Маламов. Той разкри какво е да си част от 31-кратния шампион и честта десетки хиляди да скандират името ти.

"За доста неща съжалявам. Като по-малък имах доста по-големи мечти, но реалността явно е доста по-сурова. Не успях да сбъдна повечето неща, които исках и мечтаех. Както са казали хората – не трябва да съжаляваме.

Не искам да го мисля, но както ти каза, самите години ме натискат. Гледам да съм съсредоточен върху футбола. В България започваме да мислим като професионалисти, когато виждаме самия край. Надявам се да съм покрай футбола. Не съм се замислял за нещо по-сериозно", завърши Станислав Маламов.

Ето какво посъветва "армейците" бившият футболист и треньор в клуба Ангел Червенков

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички