Димитър Димитров-Херо: Много от срещите ЦСКА ги спечели с доза късмет, Левски ще бъде много по-добър през втория полусезон


Димитър Димитров-Херо: Много от срещите ЦСКА ги спечели с доза късмет, Левски ще бъде много по-добър през втория полусезон
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

7147 0

Старши треньорът на Спартак Варна - Димитър Димитров, даде интервю пред "Sportal", в което заяви, че "соколите" се оптимисти за оцеляването си в Първа лига. Тимът зимува на последното 16-то място в таблицата, а Херо предупреди, че първите мачове от пролетния дял ще бъдат много важни:

"Времето е изключително малко, за да се изгради някакъв стил, но все пак ще опитаме това нещо да го направим. Знам, че задачата е доста трудна и тежка, но имаме оптимизъм. Не е тайна, че ще ни бъде трудно, много са важни първите мачове - след домакинството на Лудогорец имаме мачове с Хебър и Ботев Враца, много ще зависи от първите три мача", каза наставникът от Алания, където Спартак провежда зимната си подготовка.

Относно битката на върха, бургазлията даде предимство на Лудогорец пред ЦСКА и изрази мнение, че отборът на Саша Илич е спечелил много от мачовете си "с доза късмет и след статични положения":

"Битката за титлата? Давам известни предпочитания за Лудогорец - според мен имат по-силни индивидуалности и имат по-изграден стил. В ЦСКА влязоха много футболисти, нямат този стил. Много от срещите ЦСКА ги спечели с доза късмет и след статични положения".

Херо каза и няколко думи за Левски, споделяйки, че очаква новият бразилски нападател Рикардиньо да реши проблемите на "сините" в атака: "Мъри Стоилов е един от най-добрите треньори, това е безспорно. Очаквам Левски да играе през пролетта по-успешно. Смятам, че с привличането на бразилския централен нападател може би ще се реши проблемът им с реализацията на голове. Левски ще бъде много по-добър през втория полусезон, ще имат много по-добра сработка".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Стойчо Младенов каза кой е последният мохикан на ЦСКА и анализира състава на ЦСКА 1948 (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички