Потвърдено: Стана ясно какъв футболист наблюдава Хебър и кога ще го получи


Потвърдено: Стана ясно какъв футболист наблюдава Хебър и кога ще го получи
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1428 0

Треньорът на Хебър - Владимир Манчев, сподели впечатленията си от зимната подготовка на пазарджиклии до момента. Специалистът разкри от какъв точно футболист се нуждае и загатна за скорошен входящ трансфер в тима.

"Зелените" отпътуваха за Турция, където се готвят на високо темпо за подновяването на сезона в Първа лига. Към момента отборът се намира в дъното на класирането, на незавидната 15-а позиция, но амбициите пред Манчев и възпитаниците му са големи.

"До голяма степен това, което имаме като изисквания към играчите, се получава добре. Има детайли, които имаме да изчистваме - както игрово, така и тактически. Физически, от отбора съм доста доволен, успяваме да поддържаме високо ниво през всичките 90 минути. Търсим играч за позицията на офанзивен халф и се надявам в следващите два-три дни да имаме развитие по този въпрос", коментира той пред "Спортал", обръщайки внимание на лошата форма на тима в родния елит.

"'Всички мачове за нас през пролетта ще бъдат изключително трудни и много отговорни. Необходими са ни точки. Нямаме избор, освен да започнем да печелим точки. Да, имаше обективни причини за нашето представяне през първия полусезон. Сега мисля, че голяма част от тези причини отпаднаха и повече извинения няма да приемам. Сглобили сме един боеспособен състав, готвим се доста сериозно", допълни още той.

Ето кога се очаква пазарджиклии да се завърнат на собствения си стадион

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички