ЦСКА следи 10 играчи от 3 континента


ЦСКА следи 10 играчи от 3 континента
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

3006 0

ЦСКА следи внимателно изявите на над 10 играчи от 3 континента - Европа, Южна Америка и Африка, пише "Тема Спорт". Част от тях ще акостират на "Армията" през 2020 година. Очаква се "червените" да се подсилят с две или три нови попълнения по време на зимната пауза в шампионата.

Много е вероятно през зимата да бъдат привлечени защитник и креативен халф. Новите попълнения обаче няма да са повече от 3 и предстоящата зимна селекция ще е много по-скромна като бройка от лятната, когато клубът подписа с близо дузина играчи.

Същевременно, клубът ще се раздели с поне трима футболисти по време на зимната пауза в шампионата. В края на януари и началото на февруари отборът ще бъде на лагер в Испания за четвърта поредна година и ще изиграе контроли със силни съперници. В същото време се очаква съвсем скоро бразилецът Евандро да получи български паспорт и така ще бъде решен проблемът с играчите извън ЕС, които в момента са четирима и един трябва да отпадне от групата. Вижте в този материал кой е набелязаният играч от Първа лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички