Наставникът на Етър побесня след поражението от ЦСКА: Отрязаха ни главите


Наставникът на Етър побесня след поражението от ЦСКА: Отрязаха ни главите

2924 0

Бившият национал Росен Кирилов се нахвърли върху съдията след поражението на Етър с 0:4 от ЦСКА в Първа лига. "Болярите" имаха няколко 100%-ови ситуации в своя полза, но Здравко Илиев беше изгонен през второто полувреме и "червените" се възползваха умело от това и за по-малко от половин час нанизаха 4 безответни гола.

Треньорът на тима от Велико Търново отчете ролята на пропуските на своя отбор, но в същото време отсече, че ЦСКА е нямало да вкара два дни гол, ако Етър беше с 11 души на терена.

„Основно червеният картон и чистите ситуации малко след него направиха така, че паднахме с 0:4. Не успяхме да вкараме след три 100%-ови ситуации. Дори се чудя как Румен Руменов изпусна през второто полувреме. Срещу ЦСКА не можеш да изпускаш толкова. Начинът, по който играхме, ни носеше успех. Трябваше да вкараме. Първият жълт картон беше пресилен за Здравко Илиев и реши мача, но както и да е… Какво да кажа? Не може по този начин един отбор, който се бори и заслужава да победи да му отрежат главата. Искам да си го кажа. Не съм съгласен до 15-ата минута да ни нашари с 2-3 жълти картона, а после момчетата не смеят да вкарат. За мен това ни ощети и да не казвам по-тежки думи. До червения картон играхме по-добре, а ЦСКА нямат идея как да вкарат гол – два мача да играем", категоричен беше Росен Кирилов.

Треньорът всъщност е прав за развоя на срещата, тъй като "червените" нямаха чисти голови положения в първия час игра във Велико Търново. Трябва обаче се отбележи и фактът, че при втория жълт картон Илиев можеше да получи дори директен червен картон за ужасния начин, по който фаулира Мазику от ЦСКА.

"Какво да очаквам от Левски? Играем с другия голям гранд и пак ще е тежко. Ще опитаме да ги затрудним и да вземем точки. Ще се опитаме да направим добър мач и да спечелим. Въпреки че играем на „Герена”, ще искаме да бием. Не мога да разделя домакинствата от гостуванията ни, тъй като последните два месеца имахме половин отбор контузени хора и отсега ще гледаме да подобряваме играта и да събираме повече точки", сподели Кирилов относно предстоящия мач на Етър срещу "сините" идната седмица. Какво бе мнението на треньора на ЦСКА за разгрома четете в тази статия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички