ЦСКА ще иска отлагане на двубой от първенството, ако отстрани Зоря


ЦСКА ще иска отлагане на двубой от първенството, ако отстрани Зоря
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1741 0

От ръководството на ЦСКА ще поискат отлагане на мача за първенството от следващия кръг, ако преодолее украинския Зоря в третия кръг на Лига Европа.

По програма в неделя "червените" са домакини на новака Арда, като от вчера дори билетите за тази среща вече са в продажба. Въпреки това, при евентуален успех тази вечер в Запорожие, от ЦСКА ще пуснат молба до БФС за отлагане на тази среща, предвид сгъстения цикъл в последните седмици за тях, информира dsport.bg.

Реваншът между ЦСКА и Зоря е тази вечер от 20 часа, като първата среща завърши 1:1. "Във футбола всеки отбор може да победи другия. Не става въпрос за сензации - и срещу Осиек беше така. Те бяха уверен отбор. Мислиха, че ще ни елиминират, притежават качествени състезатели. Това е футболът - няма фаворити. Сега отново е така! Непредвидима игра, а дори ЦСКА да се изправи срещу Еспаньол, то няма правило, че мачът е решен", каза Люпко Петрович на пресконференцията преди двубоя.

А какво е осуетило плановете на ЦСКА за нов стадион - четете в този материал на SportLive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички