Али Соу с мотивиращи думи преди реванша


Али Соу с мотивиращи думи преди реванша
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

3354 0

Нападателят на ЦСКА - Али Соу, явно е пределно мотивиран да се докаже тази вечер срещу Зоря (Луганск). 25-годишният футболист има проблеми с реализирането на голове, като вече около 1200 минути не съумява да се разпише от игрова ситуация. Единствените му попадения в този период са от 11-метрови наказателни удари. В профила си в социалната мрежа Instagram, гамбиецът качи снимка със съотборниците си - Вив Соломон, Диего Фабрини, Раул Албентоса, като е придружена със следните мотивиращи думи:

"Отново е време за Лига Европа. Неуспехите са неприятни. Винаги остани позитивен, защото завръщането винаги е по-велико. Тренирай усилено. Бъди по-добър. Остани гладен за успехи. Мотивиращи думи. Никога не се отказвай" - сподели Соу с всичките си последователи.

Припомняме, че тази вечер от 20:00 часа българско време, отборът на ЦСКА излиза в мач реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Първият мач между "червените" и Зоря бе на българска земя и завърши при равен резултат - 1:1. А какъв опит в Европа има този отбор на българския вицешампион - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички