Стана ясно какво застопори плановете на ЦСКА за нов стадион


Стана ясно какво застопори плановете на ЦСКА за нов стадион
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

5278 0

Плановете на ЦСКА за изграждането на нов стадион в момента са в застой, но не по вина на клуба. Столична община разглежда около 400 възражения по проекта за развитие на Борисовата градина, който касае пряко и "червените", пише "Тема Спорт".

При настоящия план столичани няма как да правят значителни подобрения по съоръжението си. Те самите пуснаха жалба до Общината и се надяват проектът да бъде коригиран, за да позволи цялостна реконструкция на "Армията". Кога ще се случи това обаче е неясно заради големия брой възражения.

Застой има и около прословутите активи на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД. Съдът още не се е произнесъл как ще се процедира, след като имотите край Бяла бяха обявени за собственост на фирма "Камеко". На "Армията" очакват или приспадане на стойността на земите от платените 8 милиона лева, или организиране на нов търг. "Очакваме решението на съда. Сами разбирате, че и ние не сме доволни 10 месеца след като платихме, още да не е ясно какво ще получим насреща и кога", заяви адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов пред изданието. А какво каза наскоро Христо Стоичков по повод новия стадион на клуба вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички