Екс звезда на ЦСКА готви своето завръщане


Екс звезда на ЦСКА готви своето завръщане
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

6729 0

Един от отличилите се чужденци в ЦСКА през последните десетилетия - Али Соу, e напът да напусне Турция, където заигра след избухването на войната в Украйна, съобщава Sport24.

Опитният нападател бе продаден на руския Ростов от ЦСКА през 2021 година, като през изминалите месеци премина под наем в турския Анкарагюджю. Причината е, че замрази контракта си в Русия и потърси възможност навън поради намалелите опции пред местните тимове. 

Футболният мениджър Луиджи Сорентино обаче сподели пред руската медия, че е много възможно африканецът да се завърне при "жълтите", но това не се очертава скоро:

"Има възможност Али да се върне в Ростов. Той много обича този клуб. Но лятото е още много далеч. Все още не сме взели никакво решение".

През този сезон Соу изигра 17 двубоя за турския тим във всички турнири, като отбеляза шест гола и направи две асистенции. За руснаците през изминалия сезон взе участие в 19 мача и се отчете с четири гола и една асистенция. Договорът му с руския клуб е до 30 юни 2025 г.

В историята на ЦСКА ще остане като един от най-добре представилите се чужденци в предни позиции с периода си между 2018-2021 година, когато изигра 74 мача и вкара 32 гола.


Вижте каква новина разтресе ръководството на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички