Бивш шеф в ЦСКА пред хилядите протестиращи: Милиони фенове стават заложници на един човек


Бивш шеф в ЦСКА пред хилядите протестиращи: Милиони фенове стават заложници на един човек
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2956 0

Бившият административен директор на ЦСКА - Милко Георгиев, придружи феновете на клуба веднага след равенството 0:0 с Арда на протеста, който затвори "Орлов Мост". Той застана пред медиите и говори за решението на "червените" фенове да протестират срещу стопирането на проекта за реконструкция на стадион "Българска армия" заради частна жалба.

Пред хилядите протестиращи

"Всички хора искат да не ни се пречи - не искаме да ни се помага, а да не ни се пречи. В този проект ЦСКА е равнопоставен с държавата, в лицето на ММС. Държавата в крайна сметка няма ли интерес да има едно прекрасно съоръжение в парка, което да бъде от полза не само за феновете на ЦСКА, а за всички софиянци?! Паркът ще се увеличи, всичко това е изговорено хиляда пъти", заяви Георгиев.

"Какъв диалог да водиш с психично болен човек? Жалбата не е преодолима, защото тя не е допустима! Милиони фенове на ЦСКА стават заложници на един човек, което е някакъв абсурд. Някой от държавата няма ли да се намеси? Някой да излезе и да каже нещо. Това е нашият протест - да предизвикаме обществена реакция".

"Разбираме недоволството на хората, които в момента не могат да се движат, съпричастни сме, но ние няма да спрем дотук. Ако няма реакция, следващата седмица ще разберете следващите места, на които ще се изявяваме. Ще разберете, нека изчакаме някаква реакция от държавата и обществото. Това не може да продължава вечно! Години наред се борим да имаме стадион, с наши средства - тоест, средства на инвеститорите. И изведнъж се появява някакъв човек и казва, че няма да има строеж. Ама защо, ама как - няма обяснение, той просто не иска. Това не е редно".

"Ние сме просто привърженици. Искаме държавата да излезе и да обясни ситуацията от нейната гледна точка. Да излезе някой в лицето на министъра на спорта или ДНСК, тогава вече ние ще предприемем нашите действия. Клубът се явява трета страна, ние просто защитаваме нашата любов", добави още бившият шеф на "Армията".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Йордан Лечков с нова тирада както по Димитър Бербатов, така и по феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички