Ел Маестро каза една дума на чист български: Точно тази, която бе проблемът срещу Арда


Ел Маестро каза една дума на чист български: Точно тази, която бе проблемът срещу Арда
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

4706 0

Наставникът на ЦСКА - Нестор Ел Маестро, говори след разочароващото представяне и равенството 0:0 срещу Арда. Неговите футболисти не играха убедително в пореден двубой, като спадът от мача срещу Левски (включително) насам бе затвърден.

Треньорът призна, че съперникът е бил труден за побеждаване, но и че "армейците" трябва да взимат успеха във всеки мач. Той сподели, че неговият отбор е бил по-добрият на терена от началото до самия край на срещата.

Ел Маестро вярва, че ЦСКА е бил по-добрият срещу Арда през целия мач

"Арда е много труден за побеждаване отбор, както сме видели през този сезон. Разбира се, ние сме разочаровани, защото ЦСКА трябва да печели всеки мач - особено у дома. Не знам за притежанието на топката, трябва да видя статистиката, не е нещо много важно за нашия отбор. Мисля, че бяхме по-добрият от двата отбора от началото до края.

Помня при първия ми период печелихме много у дома. Мисля, че през миналия сезон ЦСКА побеждаваше повече също у дома. Не следя статистиките. Иска ми се да мисля, че имаме едно добро ядро играчи, а не титуляри и резерви, да" - започна той пред "Диема спорт".

Любопитното е, че сподели една дума на чист български в това си интервю. Тя бе "равенство" - големият проблем за ЦСКА след мача с Арда. Той призна, че равенствата не са задоволителни, въпреки че продължават серията без поражение.

"Равенствата са лоши за ЦСКА, винаги. Звучи добре, като кажем, че нямаме загуба доста мачове, но... Хубаво е, че играем в сряда пак, за да се върнем на победния път. Трябва да видим повече яснота в офанзивен план, за да спечелим следващия мач" - допълни още Ел Маестро.

Вижте повече за мача, в който ЦСКА пак разочарова, а Арда дори можеше да бие в края (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички